OM MEG

Litt om meg

Jeg er gestaltterapeut med 4 års utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole NGI. For tiden holder jeg på med etterutdanning ved NGI - (2 årig International trainingcourse for gestaltherapists). Samtidig jobber jeg som mekler i konfliktrådet i Oslo. Fra tidligere har jeg variert erfaring som miljøarbeider for barn og ungdom med atferdsvansker, både i privat og kommunal regi, og har skrevet ungdomsromanen «Schpaa» - (Orion forlag - 1998).

 

Vel så viktig, synes jeg selv, - jeg har bred og allsidig livserfaring - også på relativt krevende områder i livet. Jeg har et godt innblikk i hva livet kan gjøre med utfordringer når det gjelder krevende familieforhold, samliv, konflikter rundt barnefordeling, arbeidsledighet, økonomiske problemer og utbrenthet. Jeg vet også mye om krav og forventninger på flere områder og nivåer i arbeidslivet.

 

Jeg vet noe om hva som kreves for å bygge seg opp igjen etter å ha møtt veggen og har selv gått flere år i psykoterapi. Senere har jeg, som gestaltterapeut, også vært gjennom 70 timer obligatorisk egenterapi som en del av studiene ved NGI. Kort sagt - jeg vet hvordan det er å være klient, og jeg vet noe om hvordan livet kan være når det butter.

Jeg er født i 1961, oppvokst i Oslo og har en voksen datter. Opprinnelig har jeg bakgrunn som sivilarkitekt (AHO-1988) og har arbeidet både som ansatt og i egen praksis. Samtidig har jeg drevet lydstudio i mange år. Jeg har også interresse for, og er engasjert i, ulike kreative og kunstneriske uttrykksformer innen tekst, sang og musikk.

Jonas Lambertz-Nilssen

Gestaltterapeut MNGF

Som gestaltterapeut MNGF forholder jeg meg til foreningens etiske retningslinjer, er underlagt full taushetsplikt og arbeider i tråd med lov om helsepersonell og lov om behandling av personopplysninger. Jeg er ansvarsforsikret gjennom NGF og følger foreningens krav til veiledning for egen praksis, samt krav til profesjonell faglig oppdatering - PFO.